1. Campings Tsjechie
  2. Bohemen

Onze tips:

  1. Boek hier campings in Tsjechiƫ.
  2. Nog kampeeruitrusting nodig? Ga naar Kampeertotaal.nl

Bohemen

Bohemen vormt het westelijk deel van Tsjechie. Het is een zeer uitgestrekt, maar prachtig gebied voor iedereen die cultuur, natuur en avontuur zoekt. Met een stad als de hoofdstad Praag binnen zijn grondgebied wordt u bedolven onder ongekend mooie architectuur. Een bezoek aan middelseeuwse plaatsje Cesky Krumlov maakt uw culturele beleving helemaal af.

Het groene Tsjechische gebied heeft voor de natuurliefhebbers ook een paradijs binnen zijn gelederen. Het Boheems paradijs om precies te zijn. Dit gebied ligt ten zuiden van het Reuzengebergte -wat overigens ook zeer de moeite waard is - en is sinds 1955 al een beschermd natuurgebied.

Zelfs voor de sportievelingen is de Bohemen uitstekend geschikt. Het Lipnomeer bijvoorbeeld is de plek bij uitstek als u wilt fietsen. wanedlingen, zeilen surfen. En misschien nog wel het beste bericht voor de Nederlandse vakantieganger. Buiten het centrum van Praag om vindt u overal aantrekkelijke prijzen.

Camping Chvalsiny is een ideale familiecamping dat in 2006 zelfs in de prijzen viel als camping van het jaar.

Vlakbij het treinstation, kampvuurtje voor de tent mag en u kunt er volop jachten, surfboarden en mountainbiks huren. Oftewel: camping Jenisov.

Wanneer u echt een vrijbuiter bent en ook nog eens open en bloot wilt genieten van de Tsjechische natuur dan is camping Mlecna Draha uitstekend geschikt voor u!